30 minuter
Kycklingsallad med sesamdressing – gör så här:
- Skiva champinjonerna tunt. Förväll sockerärterna 30 sek i lättsaltat vatten. Häll av och kyl i iskallt vatten.
- Skala och hyvla moroten tunt med potatisskalare. Skala och skiva rödlöken tunt.
- Dressing: Vispa ihop vinäger, sesamolja, senap och socker i en skål. Tillsätt oljan under vispning. Smaka av med salt och peppar.
- Vänd ihop sockerärter, morot, rödlök, svamp och soltorkade tomater med hälften av dressingen i en bunke. Låt stå.
- Putsa och halvera kycklinglårfiléerna. Stek dem i olja tills de är genomstekta, 70° innertemperatur. Strö över salt och peppar.
- Fördela salladsbladen på ett stort fat. Vänd ner de marinerade grönsakerna. Ringla över resterande dressing och strö över flingsalt.
- Lägg på den stekta kycklingen.