55555

Kycklingsallad som är supersnabb. En påse sallad, ett tråg färdigmarinerad kyckling, lite fetaost och kokt potatis är ingredienserna i kycklingsalladen. Bekvämlighet och bristen på tid går ibland före priset.

För 4 personer

Ingredienser

500 g smått & gott-potatis, eller andra små potatisar
350 g tandoorimarinerad kyckling, strimlad
0,5 msk smör
1 st rödlök
100 g fetaost
150 g blandad sallad, i påse
2 msk citronolja
1 krm svartpeppar

Till servering:

bröd

30 min

Så här gör du kycklingsallad med fetaost

  1. Borsta potatisen ren och koka den i lättsaltat vatten 10-15 min. Skär den i skivor.
  2. Stek kycklingen i smör 3-4 min i stekpannan. Skala och strimla löken. Skär fetaosten i tärningar. Blanda potatis, kyckling, rödlök, ost och sallad i en skål. Ringla över citronolja och strö på peppar. Servera med bröd och en frukt till dessert.