Kycklingröra

Snabba lunchmackan! Baguetten serveras med lite rucola och skivad tomat och toppas med kycklingröra! Komplettera gärna med färskpressad juice.
Frederik Zäll

Ingredienser

  • 1 kycklingfilé - kall, kokt eller grillad (150 g)
  • 1 knippe bladpersilja
  • 1 morot
  • 1 rödlök
  • 1 dl crème fraiche - lätt
  • 1 msk curry
  • 0,5 msk honung
  • 5 droppar tabasco
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 4 bitar baguette - (á 50 g)

Gör så här

  1. Finhacka persiljan. Skala och riv moroten. Skala och finhacka rödlöken.

  2. Strimla kycklingen och blanda med crème fraiche, persilja, lök och morot. Krydda med honung, tabasco, salt och peppar.

  3. Fyll röran i baguetten och servera.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!