Kycklingleversås

I Havanna åt jag en läcker kycklingleversås till kokta kronärtskocksbottnar. Nu serverar jag den till alla lättkokta primörer. Måste provas!
Allt om Mat

Kycklingleversås

  • 200 g kycklinglever
  • 0,5 st gul lök
  • 1 msk smör
  • 2 msk persilja
  • 0,5 tärning hönsbuljong
  • 2,5 dl matlagningsgrädde

Smaksätt

  • salt
  • svartpeppar
  • konjak

Gör så här

  1. Stek kycklinglever i bitar tillsammans med hackad gul lök i smör.

  2. Mixa med persilja, 1/2 hönsbuljongtärning och matlagningsgrädde.

  3. Koka upp och smaksätt med salt, svartpeppar och en liten skvätt konjak.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!