Kyckling pot au feu

En smal rätt där buljongen får mycket smak av chorizo och pepparrot.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 300 g potatis
  • 250 g morötter
  • 3 kycklingfiléer - (400 g)
  • 200 g chorizo
  • 4 salladslökar
  • 4 dl hönsbuljong - (tärning + vatten)
  • 1 pepparrot - bit (ca 50 g)
  • 1 msk persilja - hackad

Gör så här

  1. Skala och skär potatis och morötter i 1 cm-tärningar. Skär kyckling och chorizo i 2 cm-bitar. Finstrimla salladslöken.

  2. Koka upp buljongen och lägg ner potatisen. Koka den under lock ca 8 min.

  3. Tillsätt kyckling, morötter och chorizo och koka ytterligare ca 5 min. Blanda i salladslöken och koka ca 1 minut.

  4. Skala och riv pepparroten. Blanda ner persiljan i pot au feun och strö över pepparrot.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!