Kyckling som serveras med trattkantareller och morötter.

För 4 person(er)

Ingredienser

4 kycklingfiléer
1,5 tsk salt
1,5 krm svartpeppar
3 msk smör
1 l trattkantareller färska, eller annan svamp
4 lökar färska, gula, eller 2 purjolökar
4 morötter
2 dl crème fraiche franska örter

30 min

Recept: Kyckling med trattkantareller

  1. Krydda kycklingen med hälften av salt och peppar. Bryn den i smör i en stekpanna. Låt den eftersteka under lock ca 10 minuter.
  2. Skala morötterna. Rensa svampen. Skär av blasten på löken. Skär grönsakerna i långa bitar.
  3. Stek grönsakerna i smör i en stekpanna. Ta upp dem och stek svampen i smör några minuter. Krydda med salt och peppar.
  4. Servera kycklingen med lök, morötter och svamp.
    Klicka på crème fraiche.