Kungskrabba med tryffelmajonnäs

Använd den koncentrerade tryffeloljan som säljs i små flaskor som rymmer ca 1/2 dl för att få bästa resultat.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 200 g kungskrabba - rensad

Majonnäs

  • 2 äggulor
  • 0,5 msk vitvinsvinäger
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar - nymald
  • 1,5 dl rapsolja
  • 1 tsk dijonsenap

Tillbehör

  • crostini och citronklyftor

Gör så här

  1. Blanda äggulor, vinäger, salt och peppar.

  2. Tillsätt oljan droppvis under kraftig vispning.

  3. Smaka av med senap och tryffelolja.

  4. Servera kungskrabban med crostini, tryffelmajonnäs och citronklyftor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!