Kryddiga lammfärsspett är enkla och goda med smak av garam masala, koriander och vitlök.
För 6-8 personer:
Ingredienser
800 g
lammfärs
2
ägg
2
vitlöksklyftor
1,5 tsk
salt
2 tsk
garam masala
1 tsk
koriander, mald
2 msk
rapsolja
30 minuter
Kryddiga lammfärsspett – gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Blanda färsen med ägg, vitlök, salt, garam masala och koriander.
Forma färsen till ca 12 avlånga bitar. Stek dem runt om i olja
ca 3 min. Lägg över på en plåt med bakplåtspapper och stek dem färdiga mitt i ugnen, ca 8 min. Servera med mango chutney.
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till
dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.