44444

Kryddiga lammfärs­bullar med smulad fetaost görs av färsk korv. Hittar du inte rå lammkorv funkar det bra med annan rå korv.  

För 8 personer på buffé:

Ingredienser

500 g lammkorv, färsk, rå, t ex Taylor & Jones
2 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
1 tsk spiskummin, mald

Garnering:

150 g fetaost
0,25 kruka timjan

15 minuter

Lammfärs­bullar med fetaost – gör så här:

  1. Skala och finskiva vitlöksklyftorna. Ta bort skinnet på korvarna.
  2. Klicka ut färsen i en het stekpanna med olja. Stek tills färsen är genomstekt och har fin färg, ca 5 min. Tillsätt vitlöken på slutet och låt fräsa med 1 minut. Krydda med spiskummin.
  3. Lägg upp på ett fat och smula över fetaost. Toppa med timjan.
Fler recept med: Buffémat, Kött, Lamm, Påsk