30 min
1. Skala och finhacka vitlöken. Blanda vitlök, spiskummin, koriander, fänkål, gurkmeja, limesaft, ingefära, koriander och salt. Gnid in fisken med kryddblandningen.
2. Nudlar: Tillaga glasnudlarna enligt anvisning på förpackningen. Skala, kärna ur och skär mangon i mindre kuber. Halvera gurkan på längden. Kärna ur och skiva gurkan. Skala och finhacka rödlöken. Skala och skär moroten i tunna remsor med en potatisskalare. Halvera tomaterna. Blanda grönsakerna med salladen och ställ åt sidan.
3. Dressing: Skala och finhacka vitlöken. Kärna ur och finhacka chilin.
Blanda samman alla ingredienser.
4. Stek fisken i olja, med skinnsidan nedåt först, ca 4 min på varje sida.
5. Blanda nudlarna med grönsakerna strax före servering. Häll över dressingen och blanda runt. Servera fisken med nudlar och limeklyftor.