Krusbärsmarmelad med kardemumma

Lyxig krusbärsmarmelad med pistaschnötter är gott på rostat bröd eller varma scones till en kopp nybryggt te.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kg krusbär - röda
  • 1 kg syltsocker
  • 1 tsk vaniljsocker - med äkta vanilj

Gör så här

  1. Skölj och rensa bären. Häll socker och bär i en kastrull och värm upp under omrörning.

  2. Koka i 10 min. Dra kastrullen åt sidan och skumma. Häll upp i väl rengjorda, varma burkar. Sylten är hållbar upp till 6 månader, förvaras svalt.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!