Krispiga Fish Tacos med mangoguacamole

Fisktacos är fantastiskt gott. I det här receptet fylls mjuka tortillabröd med frasiga fiskbitar, krispiga solrosskott och krämig guacamole med avokado och mango.
Allt om Mat

Crispy fish

  • 500 g torsk - eller annan vit fisk
  • 2 msk matolja
  • 1 påse Crispy Chicken Bite Spice Mix - Santa Maria

Mangoguacamole

  • 2 st avokado
  • 1 påse Guacamole Dip Mix - Santa Maria
  • 0,5 st mango

Tillbehör

  • solrosskott
  • lime

Fish tacos

  1. Värm ugnen till 225°C.

  2. Skär fisken i 3 cm stora kuber och lägg i en skål. Tillsätt olja och kryddmix. Rör om ordentligt.

  3. Fördela fiskbitarna på en plåt eller i en ugnsfast form och tillaga i ca 7 minuter. Fiskbitarna är klara när de är gyllenbruna och frasiga.

  4. Värm tortillabröden, gärna i grillpanna så att de får fina ränder.

  5. Fyll bröden med fisk och guacamole. Toppa med solrosskott och pressad lime.

Mangoguacamole

  1. Tärna mangon.

  2. Mosa avokado och blanda med kryddmix.

  3. Vänd ner mangotärningarna i guacamolen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!