Krämig sill med rödlök och gurka

Krämig sill med rödlök och gurka är en snabblagad sill med smetana och inlagda gurkor.
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 3 burkar matjessill - (à 200 g)
  • 1 rödlök - liten
  • 0,5 dl dill
  • 1 dl cornichons
  • 2 dl smetana
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Låt sillen rinna av. Skala och skär löken i tunna strimlor. Hacka dill och cornichons.

  2. Blanda smetana med lök, dill och cornichons, spara lite till garnering. Rör ner sillen och krydda med salt och peppar. Garnera med dill, lök och sparad gurka.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!