55555

Har du tillgång till lite rostade valnötter eller pinjenötter
är det gott att strö över pastan.

För 4 person(er)

Ingredienser

250 g stekt rostbiff, i tunna skivor
150 g färska sockerärter
2 pkt färsk tagliatelle, (à 250 g)
1 burk grillad paprika, (200 g)
2 dl lätt crème fraiche
0,5 tsk salt, + 0,5 tsk
1 krm nymald svartpeppar, + 2 krm

1. Strimla rostbiffen. Ansa och strimla sockerärterna. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
2. Låt paprikan rinna av, men spara 2 msk av oljan. Mixa paprika med creme fraiche och smaka av med 1/2 tsk salt och
1 krm svartpeppar.
3. Stek rostbiff och sockerärter i oljan från paprikan. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm svart­peppar.
4. Låt pastan rinna av och blanda med paprikasåsen. Fördela pastan på tallrikar och toppa med rostbiffsfräs.

Fler recept med: Köp hem 5, Nötkött, Övrigt, Pasta