Krämig rostbiffspasta

Har du tillgång till lite rostade valnötter eller pinjenötter är det gott att strö över pastan.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g rostbiff - stekt i tunna skivor
  • 150 g sockerärter - färska
  • 2 pkt tagliatelle - färsk (à 250 g)
  • 1 burk grillad paprika - (200 g)
  • 2 dl crème fraiche - lätt
  • 0,5 tsk salt - + 0,5 tsk
  • 1 krm svartpeppar - nymald + 2 krm

Gör så här

  1. Strimla rostbiffen. Ansa och strimla sockerärterna. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.

  2. Låt paprikan rinna av, men spara 2 msk av oljan. Mixa paprika med creme fraiche och smaka av med 1/2 tsk salt och 1 krm svartpeppar.

  3. Stek rostbiff och sockerärter i oljan från paprikan. Krydda med 1/2 tsk salt och 2 krm svart­peppar.

  4. Låt pastan rinna av och blanda med paprikasåsen. Fördela pastan på tallrikar och toppa med rostbiffsfräs.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!