Krämig pasta med räkor, rosépeppar och dillfrön

Recept på krämig pasta med räkor, rosépeppar och dillfrön. Väljer du att handskala räkorna sparar du tid genom att använda färsk pasta.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 kg räkor - med skal, eller 400 g skalade
  • 1 röd chili - t ex spansk peppar
  • 500 g pasta - t ex tagliatelle, färsk
  • 2,5 dl ostsås - färdig
  • 1 tsk dillfrön
  • 1 tsk rosépeppar

Tillbehör

  • 100 g ärtskott
  • 300 g broccoli - eller sockerärter

Gör så här

  1. Skala räkorna om oskalade används. Kärna ur och finhacka chilin.

  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

  3. Värm ostsåsen med chili, dillfrön och rosépeppar. Blanda i räkorna.

  4. Låt pastan rinna av och vänd ner den i såsen. Servera genast  med ärtskott och broccoli.

  5. Ca 360 kcal per portion, 8 g fett, 31 g protein, 37 g kolhydrater

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!