I annonssamarbete med SANTA MARIA

00000

Enchilada fylld med smakrik köttfärs, gratinerad med salsa och ost. Enchiladan blir både krämig och krispig.

För 4 portioner

Ingredienser

400 g köttfärs
1 msk olja
1 påse Enchilada Spice Mix, Santa Maria
1 pkt , Santa Maria
1 burk Chunky Salsa Medium, Santa Maria
3 dl ost, riven
1 dl gräddfil

Krämig och krispig Beef Enchilada

Värm ugnen till 200°C.

1. Bryn köttfärsen med lite olja. Tillsätt kryddmix och stek i 2-3 minuter.

2. Tillsätt hälften av salsan och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.

3. Fördela 2-3 matskedar fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ned i en smord ugnsfast form.

4. Häll den resterande såsen över rullarna och toppa med resten av osten.

5. Gratinera i ca 10 minuter. Servera med en klick kall gräddfil.

Fler recept med: Santa Maria