Krämig och krispig Beef Enchilada

Enchilada fylld med smakrik köttfärs, gratinerad med salsa och ost. Enchiladan blir både krämig och krispig.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 msk olja
  • 1 påse Enchilada Spice Mix - Santa Maria
  • 1 burk Chunky Salsa Medium - Santa Maria
  • 3 dl ost - riven
  • 1 dl gräddfil

Gör så här

  1. Värm ugnen till 200°C.

  2. Bryn köttfärsen med lite olja. Tillsätt kryddmix och stek i 2-3 minuter.

  3. Tillsätt hälften av salsan och hälften av den rivna osten. Rör om och låt koka upp.

  4. Fördela 2-3 matskedar fyllning på varje tortilla. Rulla ihop och lägg rullarna med skarven ned i en smord ugnsfast form.

  5. Häll den resterande såsen över rullarna och toppa med resten av osten.

  6. Gratinera i ca 10 minuter. Servera med en klick kall gräddfil.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!