Kräftdipp

Kräftdipp serveras med lättsaltade potatischips. Så enkelt och så gott!
Foto: Stefan Wettainen

Ingredienser

  • 1 burk kräftstjärtar - i lake (360 g)
  • 1 dl färskost - naturell
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk dill - hackad
  • 0,5 tsk fänkålsfrön - stötta
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Garnering

  • dill

Tillbehör

  • chips - lättsaltade

Gör så här

  1. Häll av lagen från kräftstjärtarna. Låt dem torka på hushållspapper och finhacka dem.

  2. Blanda färskost och crème fraiche med dill, fänkålsfrön och peppar. Blanda ner kräftstjärtarna. Garnera med dill och servera med chips.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!