Kräftcocktail

10 min Servera cocktailen i små plaststrutar – ett annorlunda sätt som säkert överraskar gästerna. Ta ett overheadpapper och klipp i mindre fyrkanter, 8 x 8 cm. Häfta ihop dem med en häftklammer. Kräftcocktailen kan också serveras på crostini, små knäckebrödsrundlar eller finn crisp.
Allt om Mat
Foto: Agneta Thorsén

Ingredienser

  • 360 g kräftstjärtar i lake
  • 1 dl kvarg - naturell
  • 1 dl majonnäs - hemlagad eller Hellmans
  • 1 tsk senap
  • 1 tsk citron - pressad
  • 1 vitlöksklyfta - pressad
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 1 knippe dill
  • 0,5 dl gröna ärter

Gör så här

  1. Låt kräftstjärtarna rinna av i ett durkslag. Blanda kvarg och majonnäs. Smaksätt med senap, citron, vitlök, salt och peppar.

  2. Hacka dillen. Blanda ner kräftstjärtar, ärter och dill i såsen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!