Köttfärswok

En snabblagad rätt med allt i en stekpanna. Väljer man basmatiris till är rätten klar på ca 10 minuter.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 125 g vitkål - 1 klyfta
  • 0,5 purjolök
  • 1 äpple
  • 3 aprikoser - torkade
  • 0,5 msk olivolja
  • 1,5 tsk curry
  • 200 g nötfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald

Tillbehör

  • soja
  • 300 g basmatiris - kokt

Gör så här

  1. Skär vitkålen i tunna strimlor. Ansa och strimla purjolöken. Skär äpplet i klyftor. Strimla aprikoserna. Fräs vitkål och purjolök i olja tillsammans med curry 2-3 min.

  2. Rör ner färsen och låt steka med 2-3 min. Smaka av med salt och peppar. Vänd försiktigt ner äpple och aprikoser. Servera med kokt ris och soja.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!