Köttfärslimpa, fetaostfylld 3.43.43.43.43.4(12) Fetaostfylld köttfärslimpa med oliver. Skriv ut För 4 personer Ingredienser 800 g köttfärs 150 g fetaost 1 röd paprika 1 gul paprika 2 ägg 1 dl vispgrädde 2 msk tomatpuré 2 gul lök 10 oliver, utan kärnor Salt och peppar Köttfärslimpa, fetaostfylld – gör så här: Värm ugnen till 175 grader. Tärna paprikan och hacka löken. Blanda grädde, ägg, kryddor i en skål, blanda i köttfärs till en jämn smet. Smula i fetaost, lägg i de tärnade paprikorna, hackade löken och oliverna i smeten. Lägg över i en ugnsfast avlång form. Ugnsgrädda i 30–40 minuter. Fler recept med: Husmanskost, Huvudrätter - varmrätter, Köttfärs, Övrigt Köttfärs Högrevsburgare med getost, avokado och soltorkade tomater 25 minuter + tid på grillen Lamm Örtstekt lammstek med ugnsrostad potatis och spenathummus Vegetariskt Jordärtskockskräm med grillad portabello, körvel och potatischips 30 minuter + tid på grillen Kyckling och fågel Helstekt kyckling i gryta