30 minuter
Kotletter med chorizofräs och gnocchi – gör så här:
- Snitta kotletterna i sidan och torka av med hushållspapper. Gnid in dem med 1 msk olja och stek 3–4 min på varje sida i medelvarm stekpanna. Låt dem vila på ett fat.
- Kärna ur och strimla paprikan. Skala och skiva lök och vitlök tunt. Ta bort skinnet på korven och smula inkråmet. Stek paprika, lök och chorizo i stekpannan tills det fått fin färg. Tillsätt 1/2 dl vatten, fond, paprikapulver och 1 msk vinäger. Stek ytterligare ca 2 min.
- Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Vänd sedan ner den i stekpannan och stek ca 2 min. Häll i eventuell sky från kotletterna.
- Blanda salladen med 1 msk olja.
- Lägg upp gnocchi- och chorizofräset på ett fat. Toppa med kotletterna och servera med sallad.