Fantastisk kotlett med ananassalsa och varm couscoussallad

Till fläsk passar söta och fruktiga smaker. Här i en salsa med ananas, ingefära och chili.

25 min

1. Salsa: Låt ananasen rinna av men spara ca 1 msk saft. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda ananassaften med ingefära, olja och salt. Vänd i ananas och chili.
2. Skär köttet i tre bitar på längden. Stek dem i 1 msk olja i en stekpanna runt om ca 10 min. Krydda med 1 tsk salt och 2 krm peppar.
3. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen. Skala och skär löken i klyftor. Bryt broccolin i små buketter och skär stjälken i tunna skivor. Fräs lök och broccoli i 1 msk olja i en stekpanna ca 5 min. Vänd i couscousen och krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar.
4. Skär köttet i skivor och servera med ananassalsa och couscous.

Recept från