Körvelaioli

Körveln får här bidra med både smak och somrigt grön färg.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 6 dl rapsolja
  • 50 g körvel
  • 4 äggulor
  • 2 msk citron - pressad
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar - nymald

Gör så här

  1. Mixa olja och körvel med mixerstav.

  2. Vispa ihop äggulor, citronsaft och senap. Tillsätt körveloljan droppvis och sedan i en fin stråle under kraftig vispning. Smaka av med pressad vitlök, salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!