Korv med rotsakspuré & rucolasallad

Recept på korv med rotsakspuré & rucolasallad. Gör mer puré! Det är ju så fantastiskt enkelt och gott till allt.
Tove Nilsson

Ingredienser

  • 1 påse rotfruktsmix - 600 g
  • 0,5 dl matlagningsgrädde
  • 2,5 dl standardmjölk
  • 1,5 tsk salt
  • 1,5 msk vitvinsvinäger
  • 4 chorizo - magra
  • 1 msk rapsolja
  • 1 påse rucola - (80g)
  • 4 msk skånsk senap - grov

Gör så här

  1. Koka rotfrukterna i grädde och mjölk under lock 15 min.

  2. Mixa till en puré med en stavmixer eller i en blender. Smaka av med salt och vinäger.

  3. Stek korven i oljan runt om, ca 5 min.

  4. Servera korv och rotfruktspuré med rucola och senap.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!