Korv med rödkål och hembakat korvbröd  

Korv med rödkål och hembakat korvbröd gillas av de flesta. Med hembakat bröd och rödkål blir korv med bröd  riktig festmat.  
Elisabeth Johansson
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 10 prinskorvar
  • 1 burk rödkål - (ca 200 g)
  • 10 minikorvbröd - hembakade se recept
  • senap - sötstark

Gör så här

  1. Grilla eller stek korven tills den är genomvarm. Värm rödkålen.

  2. Snitta korvbröden och lägg i korven. Toppa med rödkål och servera med senap.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!