Korv med rödbetscouscous och senapskräm

Korv med rödbetscouscous och senapskräm är snabblagat för två. Välj din favoritkorv till detta recept, det finns så många goda varianter, med eller utan kött.
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2 korvar - t ex bratwurst
  • 1 dl couscous
  • 2 rödbetor
  • 1 rödlök
  • 1 msk olivolja
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar - nymald
  • 25 g rucola

Senapskräm

  • 1 dl yoghurt - turkisk
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 tsk honung
  • 2 krm salt

Gör så här

  1. Skär ett par snitt i korven och stek eller grilla dem tills de är genomvarma.

  2. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen.

  3. Skär rödbetorna i bitar. Skala och skär löken i klyftor. Stek rödbetor och lök i olja ca 3 min. Vänd i couscousen och krydda med salt och peppar.

  4. Senapskräm: Blanda yoghurten med senap och honung. Krydda med salt.

  5. Toppa couscousen med rucola och servera med korv och senapskräm.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!