Körsbärslikör

Körsbärslikör med vacker färg passar bra att servera till desserter med körsbär och choklad.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 75 cl brännvin - okryddat
  • 3 dl körsbär - (250 g)
  • 1 vaniljstång
  • 2 dl strösocker

Gör så här

  1. Skölj och kärna ur körsbären. Lägg dem i en flaska och häll på spriten. Dela vaniljstången på längden och lägg ner i flaskan.

  2. Låt flaskan stå och dra i kylskåpet en vecka.

  3. Sila av bären och tillsätt sockret. Skaka flaskan tills sockret löst sig.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!