Koreansk kålsallad

Salladskålen smaksätts med sötstark koreansk chilipasta  och sting av vinäger.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 salladskålshuvud - (ca 1 kilo)
  • 1 morot
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk koreansk chilipasta
  • 1 msk rapsolja
  • 0,5 tsk salt
  • 2 tsk sesamfrön - rostade

Gör så här

  1. Strimla kålen grovt. Skala och strimla moroten.

  2. Blanda kål och morot med vinäger, chilipasta, olja, salt och rostade sesamfrön.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!