Kokossill

Har du en förkärlek till kokos? Då ska du lägga in din egen kokossill!
Allt om Mat

Inläggning

  • 1 pkt sill - på 5 minuter Abbas
  • 1 dl gräddfil
  • 2 dl kokosmjölk
  • 2 msk koriander - hackad
  • 1 röd chili - finhackad
  • 1 msk kokosflingor - rostade till garnering

Gör så här

  1. Häll av lagen från sillen och skär den i bitar.

  2. Rör ihop ingredienserna till smaksättningen, slå över sillen. Låt stå i 2 dagar.

  3. Garnera med torrostade kokosflingor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!