I annonssamarbete med GOGREEN

00000

Kokosdoftande jasminris med salladslök, basilika och chili - det är de små detaljerna som gör skillnad på en bra middag och en middag man aldrig glömmer! Servera tillsammans med en Thai Chicken Curry, ljuvligt!

För 4 portioner

Ingredienser

4 dl jasminris
4 dl kokosmjölk
4 dl vatten
1 lime, stor
4 salladslökar, hackade
1 kruka färsk basilika, finhackad
1 röd chili, urkärnad och finhackad

15 min

Kokosris med smak av salladslök och basilika

1. Blanda ris, kokosmjölk och vatten i en tjockbottnad kastrull. Riv zesten från limen och tillsätt i kastrullen. Låt koka upp och sedan småkoka.

2. Tillaga riset i 10 minuter eller tills all vätska har kokat in. Låt riset svalna något och blanda sedan med övriga ingredienser. Servera!

Fler recept med: GoGreen, Övrigt, Thailändskt