Kokosmojito med granatäpple

Kokosmojito med granatäpple är god att dricka som den är men passar även bra till tunnbröd med gubbröra.
Monica Eisenman
Monica Eisenman
Kokosmojito med granatäpple till vänster i bilden.
Kokosmojito med granatäpple till vänster i bilden. Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 1 lime
  • 0,5 dl myntablad
  • 2 dl kokosmjölk
  • 5 cl malibu (kokoslikör) - kokoslikör
  • sprite - eller 7-Up

Garnering

  • granatäpplekärnor
  • myntakvistar

Gör så här

  1. Halvera och pressa saften ur limen. Muddla limesaft och mynta-blad. Mixa ihop kokosmjölk och Malibu. Rör ner den muddlade limeblandningen.

  2. Fyll två glas med krossad is och häll i drinken. Toppa med Sprite eller 7-Up. Garnera med granatäpplekärnor och myntakvistar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!