Knäckebröd med rödbetshummus och rostat sesamfrö

Knäckebröd med rödbetshummus och rostat sesamfrö smakar gott till glöggen. Här används köpt knäckebröd som fått vacker färg av rödbeta.
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 20 knäckebrödskex - eller snacks, gärna Ica:s med rödbeta
  • 1 burk rödbetshummus - Sevan (150 g)
  • 1 msk sesamfrö - gärna både svarta och vita

Gör så här

  1. Rosta sesamfröna i en torr stekpanna på medelvärme ca 5 min. Rör om då och då.

  2. Lägg hummusen i en spritspåse. Klipp ett litet hål. Spritsa röran på kexen och strö över sesamfrön.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!