Klassisk Chicken Fajita med krämig guacamole och het salsa

Det är lätt att älska fajita, det är gott och det går undan. Fyll mjuka tortillabröd med kryddigt stekt kyckling, paprika och lök. Toppa med krämig guacamole, riven ost och salsa.
Allt om Mat

Fajita

  • 500 g kycklingfilé
  • 1 msk olja
  • 1 påse fajita spice mix - Santa Maria
  • 1 st röd paprika - röd
  • 0,5 st gul lök

Tillbehör

  • 1 pkt Wrap Tortilla - Original Santa Maria
  • 100 g ost - riven
  • 1 burk chunky salsa - Medium Santa Maria

Fajitas

  1. Skär kycklingen i strimlor och stek i olja.

  2. Tillsätt kryddmixen för fajitas, paprika och gul lök. Låt puttra i några minuter.

  3. Servera din fajita med tortillabröd, salsa, guacamole och riven ost.

Guacamole

  1. Mosa avokadon och blanda den med kryddmixen.

  2. Toppa med hackad koriander.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!