Kesopålägg med smak

Supergod förening mellan keso, ansjovis och kummin.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 250 g keso
  • 0,5 tsk salt
  • 3 - 4 anjovisfiléer
  • 1 tsk kummin - stött
  • 0,5 dl dill - finhackad
  • 1 krm vitpeppar - nymald

Gör så här

  1. Mosa keson med salt. Hacka ansjovisfiléerna och blanda i.

  2. Krydda med kummin, dill och nymald peppar.

  3. Servera som förrätt med bitar av mörkt grovt bröd och tillsammans med annat småplock, som inlagd svamp och piroger.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!