Kaviaromeletter

Kaviaromeletter som jag lägger i grovt bröd är gott och mättande på utflykten.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 4 msk vatten
  • 4 msk kalles kaviar
  • 4 msk gräslök - hackad
  • 1 msk smör

Tillbehör

  • 4 portionsbröd - grova
  • 1 pkt sallad
  • 2 tomater - skivade
  • 1 nypa salt
  • 1 nypa svartpeppar

Gör så här

  1. Vispa ihop ägg, vatten, kaviar och gräslök.

  2. Grädda små omeletter i lite smör i en liten stekpanna.

  3. Låt omeletterna svalna på ett smörpapper. Dela bröden och lägg i en dubbelvikt omelett och grönsaker. Salta och peppra.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!