Kaviarägghalvor

Recept på kaviarägghalvor. De yngsta barnen brukar uppskatta de enkla ägghalvorna med kaviar.
Elisabeth Johansson
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 5 ägg
  • 3 msk kaviar - lättrökt

Garnering

  • solrosskott

Gör så här

  1. Lägg äggen i kallt vatten i en kastrull. Koka upp och låt koka 8 min. Spola äggen med kallt vatten och skala dem. Skär äggen i halvor på bredden och skär bort en liten bit av bottnen så att de står stadigt.

  2. Ställ äggen på ett fat och spritsa en liten klick kaviar på dem. Garnera med solrosskott.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!