Kaptensröra

Röran är perfekt som lunchmacka, aptitretare, nattamat och som bufférätt på påskbordet. En favorit som ibland glöms bort i skuggan av allt annat. Bra att ha stående i kylen, den håller sig väl i flera dagar. Till festliga tillfällen blandar man i en bit rökt ål – mums!
Allt om Mat

Ingredienser

  • 4 böcklingar - rökta
  • 2 ägg - hårdkokta
  • 1 rödlök
  • 1 knippa gräslök
  • 1 dl majonnäs
  • 250 g kesella
  • 1 msk kapris
  • 2 krm svartpeppar

Gör så här

  1. Rensa böcklingen noga och koka äggen 8-10 minuter.

  2. Skala och finhacka äggen, löken och gräslöken.

  3. Blanda försiktigt ihop alla ingredienserna och låt stå i kylen ca 1 timme. Servera med hårt eller grovt bröd, salladsblad och citronklyftor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!