Kantarell-, äpple- och nöttoast

Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 rågkuse - eller osötat fullkornsbröd
  • 6 kantareller - färska
  • 0,5 röd paprika
  • 0,25 zucchini
  • 2 krm olivolja
  • 2 msk äpple - tärnat
  • 2 msk valnötter
  • 2 krm balsamvinäger
  • salt
  • vitpeppar - malen

Gör så här

  1. Värm ugnen till 250°. Borsta svampen noga och skär i jämnstora bitar. Skär paprika och avokado i bitar. Lägg svamp, paprika och avokado på en plåt och droppa över olivolja. Rosta i ugnen i 10 minuter.

  2. Lägg blandningen i en skål. Tärna äpplet, hacka valnötterna och blanda ner. Krydda med vinäger, salt och peppar.

  3. Lägg blandningen på brödet. Tips: Toppa med smulad ädelost.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!