30 minuter +10 minuter i ugn
Kaninmuffins – gör så här:
- Sätt ugnen på 200°. Ställ muffinsformar i en muffinsplåt.
- Blanda mjöl, bakpulver, bikarbonat, kanel och ingefära i en skål.
- Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda i morötter, olja och mjölblandning. Rör tills allt är väl blandat. Fyll muffinsformarna till 3/4 med smet. Grädda mitt i ugnen 10–12 min. Låt kallna.
- Kräm: Vispa färskost, smör och florsocker till en fluffig slät kräm, ca 3 min. Toppa muffinsarna med ett tjockt lager kräm.
- Klipp marshmallows diagonalt och doppa snittytan i färgat socker eller strössel. Ställ dem ovanpå muffinsarna som öron. Garnera med silverkulor till ögon och strössel till nos. Pudra eventuellt över florsocker vid servering.