Kanel- och äppelcocktail

Recept på Kanel- och äppelcocktail. Skaka med is i en shaker och sila sedan den kalla cocktailen ner i glaset.
Tove Nilsson

Kanel- och äppelcocktail

  • 4 dl äppeljuice
  • 2 kanelstänger
  • 0,5 dl rom - mörk
  • 1 tsk citron - pressad
  • 0,5 l is

Garnering

  • apelsinskal

Gör så här

  1. Lägg cocktailglas i frysen.

  2. Värm äppeljuicen tillsammans med kanelstängerna i en kastrull på svag värme ca 5 min. Ta kastrullen från värmen och låt kallna.

  3. Sila äppeljuicen och blanda med rom och citronsaft. Skaka juicen med rikligt med is i en shaker. Sila ner i de kalla glasen. Garnera med apelsinskal och servera genast.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!