00000

Uteslut kalkonköttet för ett vegetariskt alternativ.

För 8 trekanter

Ingredienser

100 g rökt kalkonbröst
0,5 röd paprika
1 rödlöksklyfta
75 g färskost naturell light (5 % fett)
2 msk kapris
1 msk timjan hackad
2 krm salt
0,5 krm svartpeppar nymald
8 skivor fullkornsfranska

1. Strimla kalkonbröstet. Kärna ur och tärna paprikan. Skala och finhacka löken.
2. Blanda färskosten med kalkon, paprika, lök, kapris och timjan. Smaka av med salt och peppar.
3. Fördela röran på 4 av bröden. Lägg på de andra bröden och tryck ihop.
4. Grilla mackorna i smörgåsgrill eller i våffeljärn. Skär dem mitt itu till trekanter och servera.

Ca 100 kcal per trekant, 2 g fett,
7 g protein, 13 g kolhydrater

Fler recept med: Kyckling och fågel, Mackor, Smalt