30 minuter
Kalkon med pasta och kronärtskocksröra – gör så här:
- Skala och skiva vitlöken tunt. Halvera tomaterna. Stek vitlök och tomater i 1/2 msk olja i medelvarm panna ca 1 minut. Låt svalna.
- Mixa kronärtskockorna med hälften av rucolan med mixerstav.
- Riv parmesanosten fint på rivjärn. Vispa ihop parmesan, äggula, yoghurt, 1/2 tsk vinäger, 2 krm salt och 1 krm peppar.
- Halvera köttet på längden och krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Stek köttet i 1/2 msk olja ca 3 min på varje sida i en het panna. Skär det i skivor.
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och häll pastan i skål. Tillsätt parmesankrämen och rör om.
- Vänd ner tomaterna i pastan. Toppa med kött, kronärtskocksröra och resterande rucola.