10 min
1. Finhacka kalkonköttet. Skala, kärna ur och finhacka äpplet.
2. Blanda kalkon, äpple, majonnäs och färskost. Smaksätt med pressad vitlök, honung och senap. Krydda med salt och peppar.
Äpple, senap och rökt kalkon passar perfekt i den krämiga röran.
120 g | skivad rökt kalkon |
1/2 | syrligt äpple |
1/2 dl | majonnäs |
50 g | naturell färskost |
1 | liten vitlöksklyfta |
1 tsk | honung |
1 msk | dijonsenap |
1 krm | salt |
1 krm | nymald svartpeppar |
10 min
1. Finhacka kalkonköttet. Skala, kärna ur och finhacka äpplet.
2. Blanda kalkon, äpple, majonnäs och färskost. Smaksätt med pressad vitlök, honung och senap. Krydda med salt och peppar.