Glasstårta (parfait) med kahlua 00000(0) Parfait, glasstårta, men smak av kahlua pyntad med färska bär (men frysta duger också!). Skriv ut För 12 person(er) Ingredienser 6 äggulor 1,5 dl strösocker 7 dl vispgrädde 0,5 dl Kahlua, (kaffelikör) Tillbehör: hallon och blåbär Parfait, glasstårta, med kahlua – gör så här: Vispa äggulor och socker, i vattenbad, till en tjock kräm. Låt den svalna. Vispa grädden och blanda den med äggvispet. Smaksätt med likören och häll smeten i en rund form, ca 24 cm i diameter. Täck och ställ formen i frysen minst 6 timmar, gärna tills nästa dag. Servera tillsammans med hallon och blåbär. Fler recept med: Frukt och bär, Övrigt Snittar Kanapéer med krämig kungskrabba 20 minuter Jul Saffranspannacotta med apelsinsallad 15 minuter + 3 timmar i kyl Frukt och bär Exotisk frukt med grillade marshmallows 10 minuter Övrigt Saffransrulltårta med björnbär och färskost 20 minuter + 8 minuter i ugn