Jordnötsspenat

Jordnötsspenat är ett snabbt och gott tillbehör till böngrytan.
Elisabeth Johansson
Foto: Joel Wåreus

Ingredienser

  • 1 rödlök
  • 1 msk rapsolja - eller olivolja
  • 1 påse babyspenat - (ca 70 g)
  • 1 dl jordnötter
  • 2 krm salt
  • 0,5 krm vitpeppar - nymald, eller cayennepeppar

Gör så här

  1. Skala och skiva löken. Fräs löken i olja i en stekpanna. Lägg i spenaten och vänd runt.

  2. Grovhacka jordnötterna och blanda i spenaten. Krydda med salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!