Jordgubbscrostini

En enkel och frisk liten jordgubbsbakelse.
Allt om Mat
Garnera jordgubbscrostinin med citronmeliss.
Garnera jordgubbscrostinin med citronmeliss. Foto: Lars Paulsson

Ingredienser

  • 12 baguetteskivor - smala
  • 1 msk smör
  • 0,5 tsk kanel
  • 1 tsk florsocker

Fyllning

  • 2 dl ricottaost
  • 0,5 dl florsocker
  • 12 jordgubbar
  • 1 nypa citronmeliss

Gör så här

  1. Sätt ugnen på grill. Bred smör på brödet. Rosta det i ugnen i några minuter - passa noga. Dofta över lite florsocker och kanel. Låt bröden svalna.

  2. Smaksätt ricottan med socker. Bred den på bröden.

  3. Skiva jordgubbarna och lägg på dem. Garnera med citronmeliss.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!