Jordgubbscampari

Campari och juice är en klassiker som blir extra somrig med lite  jordgubbspuré.
Elisabeth Johansson
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 2 jordgubbar
  • 3 cl Campari
  • 0,5 dl is - krossad
  • 0,5 dl apelsinjuice
  • 1 dl sprite

Garnering

  • 2 jordgubbar
  • 1 klyfta apelsin

Gör så här

  1. Snoppa och mixa jordgubbarna med mixerstav.

  2. Häll jordgubbspurén i ett glas och tillsätt Campari och is.

  3. Fyll på med apelsinjuice och Sprite. Garnera med jordgubbar och apelsinklyfta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!