Jordgubbsbruschetta

Enklare än så här kan det knappast bli. Den salta osten mot de söta jordgubbarna smakar ljuvligt.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 0,5 baguette
  • 0,5 baguette
  • 200 g fetaost
  • 250 g jordgubbar
  • 2 msk honung - flytande
  • 4 myntakvistar - eller basilika

Gör så här

  1. Skär baguetten i 1 cm tjocka skivor. Skär fetaosten i ½ cm tjocka skivor och lägg på baguetteskivorna.

  2. Snoppa och skär jordgubbarna i klyftor och lägg på fetaosten. Ringla över honung och garnera med mynta eller basilika.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

8 nr av Allt om Mat + 4 champagneglas från Iittala. Se erbjudande!