Jordgubbar med chokladdipp

Chokladdoppade jordgubbar är både gott och lyxigt! Satsa på en snabblagad dessert med somriga och söta jordgubbar med chokladdipp. Chokladen är smaksatt med frystorkade jordgubbar, vilket ger den en trevlig knastrig konsistens.
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 1 l jordgubbar
  • 50 g mörk choklad - mörk med jordgubbar och rosépeppar (Godiva)
  • 1 dl vispgrädde

Garnering

  • rosépeppar

Gör så här

  1. Bryt chokladen i mindre bitar. Koka upp grädden och häll den över chokladen. Rör om tills den smält.

  2. Servera den varma chokladdippen med jordgubbarna. Garnera med några rosé-pepparkorn.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!