Iste med persika och lime

Iste med frukt svalkar skönt i sommarvärmen.
Allt om Mat

Ingredienser

  • 1 l te - nybryggt varmt
  • 3 msk strösocker
  • 1 knippa mynta - eller verbena
  • 2 persikor
  • 1 lime
  • 10 isbitar

Garnering

  • myntablad - eller verbenablad

Gör så här

  1. Smaka av det varma teet med sockret. Lägg i örtknippet och låt teet kallna.

  2. Dela, kärna ur och skär persikorna i skivor eller klyftor. Skölj och skär limen i tunna skivor eller klyftor. Blanda persika och lime i en tillbringare.

  3. Sila över det kalla teet. Lägg i isbitarna och garnera med mynta.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av Allt om Mat + 2 Mon Amie muggar. Se erbjudande!